Boost jouw bedrijf met visitekaartjes die blijven hangen

human hands close-up photography

Voor je eigen bedrijf weet je het maar al te goed. Elk element binnen de organisatie moet tot in detail kloppen. Zo ook het drukken van de goedkope visitekaartjes. Je zorgt hierdoor voor een professionele indruk naar de buitenwereld en je hebt meteen alle contactgegevens bij de hand. Het is dus een goed idee om wat meer te weten te komen over de opties waar je zoal uit kunt kiezen. We hebben een paar handige tips voor je op een rijtje gezet in dit blog.

Het start allemaal met het bepalen van de vorm van de visitekaartjes

Een van de eerste keuzes die je moet maken, is het bepalen van de vorm van de visitekaartjes. En ga je je hier wat meer in verdiepen, dan kom je er al erg snel achter dat er enorm veel opties zijn om uit te kiezen. Misschien ga je graag voor een klassiek rechthoekig exemplaar of je gaat voor een eigentijdse twist met een rond of rechthoekig model. Al met al is er voor ieder bedrijf en iedere wens een passend aanbod om uit te zoeken. En dat is wel zo prettig om te weten natuurlijk.

Pas je wel of geen goudfolie toe op de visitekaartjes?

Een van de grootste trends op het gebied van flyers en visitekaartjes van dit moment? Dat is toch wel het toepassen van goudfolie op het ontwerp. En dat heeft zo zijn redenen. Natuurlijk trekt een ontwerp met goudfolie meteen de aandacht van dichtbij en van een afstand. Maar het zorgt ook meteen voor een enorm luxe uitstraling. Hierdoor is het krijgen van een flyer of visitekaartje met goudfolie een waar feestje en zal de gelukkige ontvanger het lang blijven onthouden. Redenen genoeg dus om dit ook te overwegen op het moment dat je het gaat ontwerpen.

Pas het perfecte kleurenpalet toe voor de visitekaartjes voor maximale impact

Het ontwerpen van de mooiste visitekaartjes doe je in een paar stappen online. Je krijgt hier meteen een goed beeld van het kleurenpalet dat het beste werkt. Probeer bijvoorbeeld een rood lettertype op een zwart visitekaartje te vermijden in verband met de leesbaarheid en denk goed na over de grootte van het lettertype. En door een aantal ontwerpopties te maken, krijg je meteen een goed beeld van wat jouw favoriete stijl gaat zijn. Laat het ontwerpen van de visitekaartjes dus maar snel beginnen!

Laatste van blog