Natali Broods: partner, lengte, over tweeling en meer

Ooit, en al zeker een tijdje geleden, op 11 september 1976, zag een meisje voor het eerst het levenslicht. Dat meisje, dat kreeg de naam Natali Broods. Wat zowel zij als haar ouders nooit hadden kunnen bedenken, is dat Natali later zou uitgroeien tot een bekende, Belgische actrice.

Zo zou je Natali Broods tegenwoordig kunnen kennen van de serie Déjà vu of Over water. En wat dacht je van de films als Any way the wind blows of Een ander zijn geluk. Maar wat is er eigenlijk nog meer bekend over Natali Broods? Wie is bijvoorbeeld haar partner? Heeft ze ook kinderen? Heeft ze nog plannen voor de toekomst? En hoe gaat het nu eigenlijk met deze belle femme? Lees het antwoord op die vragen en nog veel meer in deze blog.

Wie is Natali Broods?

We beginnen maar even bij de basis en zullen nog eens kort vertellen wie Natali Broods eigenlijk is. Dus,
Natali Broods is een Belgische actrice, geboren op 10 februari 1976. Broods groeit op in het Vlaamse Zwijndrecht. Uiteindelijk zal ze gaan studeren aan het Herman Teirlinck Instituut, dat tegenwoordig onderdeel uitmaakt van het Conservatorium Antwerpen. Vanaf haar afstuderen in 2000 is ze zelf onderdeel van verschillende (toneel)groepen.

Uiteindelijk zal ze in verschillende films en televisieprogramma’s spelen. Haar veelzijdige acteertalent is inmiddels al lang en breed bekend en eigenlijk iedereen weet wel wie Natali Broods is. Broods heeft dan ook vele prijzen gewonnen voor haar werk en wordt gewaardeerd om haar bijdragen aan de Belgische entertainmentindustrie. In 2018 won ze zelfs een Ensor voor Beste Actrice.

Natali Broods en haar privé

Nu je weer het ‘ohja-moment’ hebt ervaren en weet over wie we het nu eigenlijk hebben, is het tijd om verder te gaan naar het verdere leven van Broods. Want, hoe leuk en knap het ook is wat ze doet op professioneel gebied, zijn we stiekem ook wel nieuwsgierig naar haar privé, toch?

Partner

Goed, we weten van Broods dat ze al een langere tijd een relatie heeft. Deze man is geluidsman en werkt dus ook in de filmindustrie. Echter houdt meneer niet van de spotlight en verschijnt ze op alle rode lopers eigenlijk altijd alleen. Tenminste, als ze niet iemand anders uitnodigt om dit ‘gat’ op te vullen. Gezien het dus duidelijk is dat hij graag buiten de spotlight blijft, zullen we ook geen naam noemen. Als je goed zoekt zal je hier wel het een en ander over lezen, maar vermoedelijk is dan niet helemaal naar de wens van manlief zelf.

Tweeling

Over wie we wel wat meer kunnen vertellen, is de tweeling van Natali Broods. Deze twee hummeltjes reageren op de namen Julius en Jack en zijn inmiddels alweer zo’n tien jaar. Waarom we dit allemaal wél weten, is omdat Natali hierover meerdere keren uitvoerig heeft gesproken in een interview.

De reden daar dan weer voor, is omdat de tweeling al met 7 maanden werd geboren. Het was een enorm complexe zwangerschap, waarbij het niet altijd even goed is gegaan. Gelukkig was zij samen met haar partner die een tijdje vrij nam van werk, zodat ze samen de tijd konden ‘overleven’. Inmiddels zijn het twee gezonde jongens die zich er met name op jonge leeftijd niet altijd van bewust waren dat hun moeder zo’n bijzondere job heeft. Hoewel er niet per se foto’s zijn van de tweeling, kunnen we zeker begrijpen dat ze net zo knap zijn als hun moeder. Wellicht besluit een van de twee hetzelfde carrièrepad te volgen en zien we hem alsnog later op de buis.

Lengte

En oh ja, wat haar lengte is, daar zijn mensen ook wel erg nieuwsgierig naar. Laten we het erop houden dat ze een prima, misschien iets bovengemiddelde lengte heeft voor een vrouw. Wat haar exacte lengte is, kan je beter aan haarzelf vragen.

ADD

Een ander aspect waar Natali weleens het licht op schijnt, is het feit dat ze ADD heeft. ADD staat voor Attention Deficit Disorder. In het Nederlands kan je het herkennen als een subtype van het wel bekende ADHD, oftewel Aandachtstekortstoornis met Hyperactiviteit. Het is een neurologische stoornis die zich kenmerkt door problemen met aandacht en impulsiviteit. Overigens bestaat ‘ADD’ tegenwoordig niet meer, maar kan je het herkennen als ADHD-I.

Mensen met ADD hebben veel baat bij structuur, zo ook Natali. Het is iets wat haar veel rust brengt en waar ze een goede houvast aan heeft. Tegelijkertijd is ze dan ook wel iemand die die structuur opzettelijk, misschien wel als een soort protest, in de war brengt. Over het uur vertrekt het vliegtuig? Waarom dan nog niet even met een bikini het zwembad inspringen, zodat deze nat de koffer in moet? Dat is een voorbeeld die ze zelf ooit gaf. Overigens heeft ze zelf weleens aangegeven dat zij het ‘soort’ ADD’er is die deze aandoening compenseert met veel discipline. Misschien betreft dat wel weer een stukje van die structuur.

Conclusie

Maar goed, wie Natali Broods ook is en wat ze ook doet in haar privé leven, over één aspect kunnen wet het eens zijn. Broods is degene die een fantastisch staaltje acteerwerk levert. Iemand die weet waar ze het over heeft en iemand van wie we graag nog meer zien in de toekomst. Op nog veel mooie acteerklussen, zullen we maar zeggen!

Laatste van blog