Nekkussen Action, Lidl & meer Budget Keuzes

De geheime helden van ontspanning en comfort. Of je nu onderweg bent, thuis op de bank zit of een lange vlucht maakt, je hebt er eentje nodig. Wat dat is? Nou, een goed nekkussen. Zo’n ding maakt letterlijk een wereld van verschil tussen spierpijn in je nek en de rest van je lijf, of niet. Ze tillen simpelweg je algehele comfort naar een hoger niveau.

In deze blog vertellen we je waar je deze makkers kan aanschaffen. We vertellen je over de voordelen die ze bieden voor je welzijn, maar zullen met name hameren op de budget varianten hiervan. Ga je bijvoorbeeld naar de andere kant van de wereld, dan is dat geintje al duur genoeg. Om ook nog eens tientallen euro’s aan te geven aan iets waarvan je stiekem niet weet of het wel werkt, is dan van de zotte. Vandaar, nekkussens van de Action, Lidl en meer budget keuzes in deze blog.

Nekkussen Action

Ja, ja. Ook al bij de Action schaf je zo’n geweldige vriend aan. De keuze is niet reuze, maar wel groot genoeg wat ons betreft. Kijk maar even!

Spilbergen nekkussen

Prijs: €2,49

Grijs, blauw of rood. Dat zijn de kleuren die letterlijk kleur geven aan jou nog aan te schaffen nekkussen. De buitenzijde is gemaakt van velours, dus dat is lekker zacht aan je gezicht. Pas op dat je niet te ver in het kussen zakt, als je een fervent liefhebber bent van make-up. Wij zien de sporen al zitten. Hoe dan ook biedt het nekkussen veel comfort en zal hij bovendien niet gauw afzakken. Dat komt door de bevestiging met drukknoop. Geen stress, hiervan krijg je absoluut geen beklemmend gevoel, want je hoofd zal er met bevestiging nog steeds altijd doorheen kunnen. Ach, je kan natuurlijk ook gewoon naar de Action toe gaan om het kussen ‘uit te proberen’. Val je niet in slaap?

Klik hier om het nekkussen te bekijken

Nekkussen Lidl

Al-les is uitverkocht. Alles! Dat geloof je toch niet? Net nu jij met de auto op vakantie gaat naar Zuid-Spanje en je zo’n ding toch het hardst nodig hebt, is alles weg. Nou goed, niet getreurd. Wellicht ziet de Lidl dat hun pagina van nekkussens nog veel wordt verkocht en vullen ze binnenkort de voorraad nog bij. Sterker nog, misschien is hij nu al wel bijgevuld. Kijk anders zelf even hier, om te zien of dat inderdaad het geval is.

Andere budget keuzes

En zo gaan we al snel over naar de categorie ‘meer budget keuzes’. Het zou namelijk zonde zijn als we alleen degene van de Action aanbieden. Want, misschien heb jij geen Action in de buurt of ben je gewoon nieuwsgierig naar wat er nog meer is. Dus, bij deze, een hele bubs aan andere budget keuze nekkussen.

Nekkussen Travelsafe

Prijs: €9,99

Vaak is het zo dat mensen worden beïnvloed door de keuze van anderen. En dat is ook niet gek, want je kan pas iets over een product zeggen, als je het daadwerkelijk zelf hebt ervaren. Maar om te bepalen of je het in eerste instantie wel wíl ervaren, vraag je naar de ervaring van anderen. Snap je het nog? Goed, in dit geval doelen we dus ten zeerste op recensies. Laat dit nekkussen nou goede recensies hebben. De prijs-kwaliteitverhouding van het kussen is goed, je kan ‘m makkelijk uitwassen en door het haakje hang je het kussen aan je rugzak. Dit is bijvoorbeeld handig als je het kussen wil meenemen in het vliegtuig, maar niet afhankelijk wil zijn van ruimte die het opneemt in je handbagage (die al zo klein moet zijn).

Klik hier om het nekkussen te bekijken

Nekkussen TravelTime

Prijs: €13,51

Wow! Dit Nekkussen is daadwerkelijk opblaasbaar. Dat houdt in dat je het gewoon leeg kan laten lopen wanneer je het niet gebruikt en dus dat het nauwelijks ruimte inneemt. Gelukkig voor jou bestaat het opblaasbare gedeelte uit niet-giftige PVC-materialen en is de buitenkant gemaakt van heerlijk zacht velvet. En nu kunnen ongelukjes gebeuren en snappen we dat je het kussen niet altijd schoon kan houden. Daar heeft TravelTime een oplossing voor, namelijk een volledig afneembare en wasbare hoes. Tof, toch? Ook niet geheel onbelangrijk om te vermelden is dat je afgezien het reiskussen ook nog een oogmasker, oordopjes én draagtas krijgt meegeleverd. Dat allemaal voor een kleine veertien euro. Poeh.

Klik hier om het nekkussen te bekijken

Nekkussen Etos

Prijs: €9,99

De Etos verkoopt een nekkussen met memory foam. Memory foam, ook wel traagschuim genoemd, is een visco-elastisch materiaal dat zich aanpast aan de lichaamswarmte en druk, waardoor het zacht en ondersteunend is voor optimaal comfort. Wanneer je dus zo’n ding om je nek hangt, vormt het geheel naar jouw nek. Het is fantastisch, als je het aan ons zou vragen. De overtrek is (helaas) van 100% polyester. Deze stof staat ook wel bekend als een zweetstofje. Dus, als je weet dat je het gauw warm krijgt en bijvoorbeeld in je nek zweet, dan dien je rekening te houden met dergelijke geurtjes. Aan de andere kant zijn eigenlijk heel veel nekkussens van deze stof gemaakt. Heel erg is het daardoor ook eigenlijk niet. Nou ja, zie maar waarvoor je kijkt.

Klik hier om het nekkussen te bekijken

Nekkussen Hema

Prijs: €10,50

Ja, je kan het overdreven vinden, maar so what. Het is toch super leuk als je een origineel nekkussen hebt in plaats van zo’n saai, grijs ding? Precies, dat vinden wij ook. Deze variant is in een aap, maar we weten (niet geheel toevallig) dat je ook kan kiezen voor een giraffe. Hoe dan ook is het wat ons betreft een parel van een keuze, mocht je voor deze gaan. Helaas is het wasvoorschrift om ‘m niet te wassen. Gezien het officieel een nekkussen voor kinderen betreft, die het niet altijd even goed doen qua smeren en dergelijken, lijkt ons dat toch wel het grootste nadeel aan dit nekkussen. Oeps…

Klik hier om het nekkussen te bekijken

Nekkussen Blokker

Prijs: €5,99

Waarom moeilijk doen en hélemaal door de moeite van bestellen heengaan, terwijl je een nekkussen ook gewoon kan bestellen? Precies, dat snappen wij ook niet altijd even goed. Het is een van de redenen dat we dit nekkussen aan je aanbieden, de mogelijkheid om hem in de winkel aan te schaffen. Misschien ga je morgen namelijk wel op reis en wil je vandaag nog zo’n ding hebben. Dan komt je ‘vandaag besteld, morgen in huis’ pakketje zeker niet op tijd aan. Dat kan je zelf ook al wel bedenken. Nou ja, het kussen is niet van de meest fantastische kwaliteit die je ooit hebt gezien, maar wat wil je ook, voor een kleine en schamele zes euro?

Klik hier om het nekkussen te bekijken

Koopgids nekkussen

Tot slot willen we je graag informeren met een aantal tips waar je aan kan denken bij de aanschaf van een nekkussen. Zo word je hopelijk niet teleurgesteld met de keuze die je uiteindelijk maakt. Lees je tips daarom grondig door en schaf pas iets aan, als je er zeker van bent.

 • Hoes
  Controleer of de hoes van het nekkussen afneembaar en wasbaar is, omdat dit helpt om het kussen schoon en fris te houden.
 • Ondersteuningsniveau
  Bedenk hoeveel ondersteuning je nodig hebt voor je nek en hoofd. Sommige nekkussens bieden extra versteviging, terwijl andere zachter zijn voor een meer ontspannen gevoel. Met andere woorden, schaf je het ding aan om te kunnen slapen óf om je houding te verbeteren?
 • Maat en pasvorm
  Kies een nekkussen dat past bij de grootte van je nek en hoofd. Een te groot of te klein kussen kan ongemak veroorzaken. En ja, er zijn wel degelijk verschillen in te vinden.
 • Vorm en ontwerp
  Nekkussens komen in verschillende vormen en ontwerpen. Het traditionele U-vormige kussen biedt goede nekondersteuning en stabiliteit. Er zijn ook kussens met een meer ergonomisch ontwerp dat je nek en hoofd beter positioneert voor comfort. Echter zijn deze ook vaak wat duurder, dus die vind je waarschijnlijk niet in onze lijst, helaas.
 • Materiaal
  Nekkussens zijn er in verschillende materialen, waaronder traagschuim, polyestervezels, microvezels en opblaasbare opties. Traagschuim nekkussens passen zich aan de vorm van je nek aan en bieden doorgaans meer comfort, terwijl opblaasbare nekkussens lichter en compacter zijn voor opslag.

Zo, in één opslag een overzicht van de belangrijkste punten die bij je bij de aanschaf van een nekkussen moet zien.

Laatste van blog