Ninalotte Roose: naakt, vriend, gezondheidscoach en meer leuke weetjes

green leaf with water drops

Ons land kent een aantal prachtige mensen. Of eigenijk zeggen we dat verkeerd, want er zijn niet andere mensen dan prachtige mensen in ons land. Wat we bedoelden te zeggen, is dat we het prachtig vinden dat we kunnen genieten van ieders talent. Spreken we over Ninalotte Roose, dan hebben we het natuurlijk over haar modellen- en acteerwerk.

Alsof dat nog niet genoeg was, heeft dit multitalent ook nog een voorliefde voor gezondheid. Dat doet ze overigens op een wel heel bijzondere manier, het gezond leven, want ze volgt daarvoor een eeuwenoude leer genaamd Ayurveda. Benieuwd wat dit, het leven van Roose en nog meer over haar inhoudt? Lees dan rap verder om te ontdekken waar we het over hebben.

Vroeg geleerd, is oud gedaan

Dit jaar wordt Ninalotte nog maar 22 jaar. Ze is dus nog heel erg jong, maar heeft al wel degelijk een aantal successen geboekt in haar nog redelijk korte leven. De meeste mensen zullen Ninalotte kennen van haar modellenwerk. Inmiddels is ze al enige tijd bij het Mademoiselle Agency in Parijs. Zij regelen de boekingen voor haar en zorgen dat haar arbeidsvoorwaarden nauwlettend in de gaten worden gehouden. Met haar bruine haren en blauwe ogen veroverd ze in ieder geval hart na hart. dat ze nog maar zo jong is, vinden we overigens maar moeilijk om te geloven. Kijk je in haar ogen, dan voelt het eerder alsof je in een oude ziel kijkt, met veel levenservaring.

Acteren

Naast het modellenwerk, is Roose tegenwoordig ook nog bezig met een carrière in de acteerwereld. Zo kan je haar kennen van de bekende soapserie Familie. Dit is een soapserie die draait om het leven van de familie Van den Bossche en hun omgeving. Het omvat intriges, romances en familieconflicten. Af en toe vinden we het wat weghebben van het Nederlandse Goede tijden, Slechte tijden. Anyway, in principe heeft Roose geen acteeropleiding gedaan, en werd voor deze serie out of the blue gevraagd of ze kwam auditeren. Echter speelde ze voorafgaand aan deze serie al in de film Bittersweet Sixteen en in de serie 2DEZIT.

Naakt

Haar rol in 2DEZIT was, tja, op z’n zachtst gezegd, pikant. Hoewel ze hier eigenlijk alleen een bijrol in zou spelen, kreeg ze last minute toch ineens de hoofdrol aangeboden. De actrice die deze rol zou vertolken, vond de handelen toch wat te pikant. En op zich, als je de stomende seksscènes hebt gezien, dan snap je dat waarschijnlijk wel. Roose heeft gelukkig geen spijt van het werk dat ze heeft geleverd, maar zal in de toekomst wel wat kritischer zijn op de rollen die ze aanneemt. Ze heeft er bovendien zelf voor gekozen om zich uit de serie te laten schrijven, al had dat er ook mee te maken dat de dingen die haar personage meemaakte, best wel heftig waren. Kijk zelf anders even naar seizoen 1, zouden we zeggen.

Gezondheidscoach

Maar wie Ninalotte volgt, weet ook dat ze bezig is met nóg wat heel anders dan acteren en modellenwerk, namelijk gezondheid. Roose leeft gezond en dat doet ze, zoals vermeld, op basis van een oude leer die Ayurveda heet. Ayurveda is een eeuwenoude holistische geneeskunde die zijn oorsprong vindt in India. Het richt zich op het bevorderen van de gezondheid en het welzijn door middel van een gebalanceerde benadering van voeding, kruiden, lichaamsbeweging, ademhalingsoefeningen en meditatie. Ayurveda gelooft in het in evenwicht brengen van de drie dosha’s – Vata, Pitta en Kapha – die de basisenergieën van het lichaam vertegenwoordigen. Het streeft naar harmonie tussen lichaam, geest en ziel, en benadrukt preventie van ziekten door het behoud van een gezonde levensstijl.

In het geval van Ninalotte betekent dat dat ze vaak om 6 uur ’s ochtends op staat en haar maaltijden uit zes verschillende smaken laat bestaan. Alles om haar lichaam zo gezond mogelijk te laten voelen. Ze volgt ondertussen ook nog eens verschillende opleidingen. Tegenwoordig is Roose naast actrice en model ook hormone health coach, ayurvedic health teacher en hatha yoga & mediation teacher. Hoewel ze soms best veel kritiek krijgt over haar übergezonde levensstijl en reacties krijgt dat ze wat meer ‘zou moeten genieten van het leven’ op haar leeftijd, is ze er erg heel gelukkig mee.

Vriend

Eind 2022 kwam er een bericht de wereld in dat Ninalotte verliefd zou zijn. De gelukkig? Dat was Maksim Stojanac. Helaas werd een aantal maanden later, in begin 2023, alweer aangekondigd dat de relatie was beëindigd. Hoewel ze als vrienden uit elkaar zouden zijn gegaan, heeft het dus niet heel lang geduurd. Na dit bericht is er eigenlijk nog geen nieuw bericht de wereld in geslingerd over een eventuele nieuwe liefde van Maksim Stojanac. Nou ja, als het weer zover is, dan zijn we natuurlijk erg nieuwsgierig naar wie dit geluk mag hebben.

Conclusie

De combinatie van acteren, modellenwerk en gezondheidscoaching illustreert de veelzijdigheid en empowerment van deze moderne vrouw. Door verschillende rollen te vervullen, toont ze veerkracht, creativiteit en de mogelijkheid om diverse passies na te streven. Deze diversiteit weerspiegelt een streven naar persoonlijke groei en het omarmen van verschillende aspecten van het leven. Het benadrukt ook het belang van zelfexpressie, zelfzorg en het inspireren van anderen om hun eigen pad te volgen. Met andere woorden, wat dat betreft is Ninalotte Roose een voorbeeld voor velen!

Laatste van blog