Spannende relaties: hoe houd je de vonk levend?

grayscale photo of man and woman holding hands

Je weet het misschien maar al te goed. In een gezonde en goede relatie is het enorm belangrijk om de vonk levend te houden. En dit betekent dus ook dat je in de loop van de tijd goed moet blijven werken aan je relatie. Dus hoe weet je nu zeker dat je de vonk levend kunt houden? We geven je in dit blog een paar erg handige tips om mee aan de slag te gaan. Misschien pas je binnenkort al een simpele tip toe of ga je zelfs eens kijken naar BDSM

Probeer op een regelmatige basis leuke date nights te organiseren

Belangrijk om te weten, is dat je nu en in de toekomst veel tijd in elkaar moet blijven investeren. Dit hoeft gelukkig niet zo lastig te zijn. Door op een regelmatige basis date nights te organiseren, geniet je binnen de kortste keren van net even wat meer quality time. Kies er bijvoorbeeld voor om vaker een terrasje te pakken, om lekker uit eten te gaan of te gaan wandelen in het park. Met slechts een paar kleine initiatieven kun je al erg veel verschil maken in de relatie. En dat komt de kwaliteit van je relatie alleen maar ten goede. 

Zoek de intimiteit op door elkaar regelmatig te masseren 

Maar ook in huis kun je de vonk veel beter levend houden. Plan bijvoorbeeld een paar keer per week een moment in om elkaar te masseren. Want naast dat dit de intimiteit een boost kan geven, is het ook nog eens enorm ontspannend. Perfect voor na een lange werkdag of als je lekker relaxed aan het weekend kunt starten. Handig om te weten, is dat er online enorm veel technieken te vinden zijn die je erg makkelijk toe kunt passen.

Heb je er al eens een keer over nagedacht om te gaan experimenteren met speeltjes in de slaapkamer?

Maar in de loop van de tijd kan het zomaar zo zijn dat je ook eens een keer wil gaan experimenteren in de slaapkamer. Er is immers enorm veel mogelijk, misschien ga je graag voor BDSM of je kiest liever voor andere speeltjes. Voor iedere voorkeur is er gelukkig meer dan genoeg keuze. Redenen genoeg dus om je hier eens wat meer in te gaan verdiepen en het gesprek aan te gaan met je partner waar de voorkeuren liggen. Dat maakt het shoppen van de juiste items meteen weer veel makkelijker om te doen. Ga je hier binnenkort mee aan de slag?

Laatste van blog